Пиле в гювеч

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
304
54
23
Пиле в гювеч
07/05/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции3-4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеното и измито пиле се нарязва на порции и се задушава в част от сгорещената мазнина и малко вода до полуомекване. Към него се прибавят добре почистените, измити и нарязани зеленчуци.

Прибавяйте зеленчуците последователно според тяхната твърдост. Продуктите се разбъркват и се изсипват в пръстен гювеч.

Заливат се с останалото олио и топла вода и се пекат в слаба фурна до готовност. При сервиране поръсете ястието със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: