Шербет с джин и тоник

ВасяВасяНовак
04/05/2013
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 153
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Захарта се разтваря с около половин литър вода в тенджера на слаб огън. Важно е да бъркате постоянно. Добавете в готовата захарна смес обелената кора и сока на двата зелени лимона. Варете приблизително 5 минути.

Добавете джина и разбъркайте. Изсипете в плитък съд и замразете във фризера докато сместа се втвърди и стане на скреж.

Разбийте я и я замразете отново. Повторете отново и после замразете сместа докато напълно се втвърди.

Извадете от фризера поне 20 минути преди поднасяне. Украсете с тънки резенчета лимон и листа джоджен.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар