Домашна пица по венециански

22/04/2019
"Да имаш рецептата за Домашна пица по Венециански и да не я приготвиш още днес, е меко казано непростимо "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 074
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • За гарниране
  • пушени гърди - 150 г свински
  • гъби - 200 г
  • лук - 2 глави, кромид
  • магданоз - 1/2 връзка
  • кашкавал - 100 г, настърган
  • жълтъци - 4 бр.
  • сметана - 1/2 кофичка
  • масло - 3 - 4 с.л.краве
  • олио - 1 к.ч.
  • черен пипер - на вкус
  • За тестото
  • брашно - около 400 г
  • яйца - 1 бр.
  • мляко - 1/2 ч.ч. прясно
  • мас - 1 с.л.
  • мая - 30 - 35 г мая
  • захар - 1 с.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В олиото задушете нарязаните на кубчета гърди с нарязаните на филийки глави лук, а отделно в маслото задушете нарязаните на филийки гъби.

Смесете ги и прибавете добре разбитите жълтъци, сметаната, малко черен пипер, ситно нарязания магданоз, разбъркайте леко сместа и я нанесете върху тестото за пица, омесено от посочените продукти и разстлано в намазнена тава.

Наръсете пицата с настъргания кашкавал и я опечете, докато леко се зачерви.

Голяма италианска тава за пица с тройно незалепващо покритие 39 cм.
Приготвяй си тази рецепта в:
Голяма италианска тава за пица с тройно незалепващо покритие 39 cм.
79.99 лв.
Виж ››

Поканете Италия у дома с тази практична италианска тава за пица. Бъдете истински майстор, приготвяйки пица за цялото семейство, а защо не и за съседите. Италианската тава е голяма, изработена от висококачествен материал, с незалепващо покритие. Приготвянето на пица е детска игра с вашата нова италианска тава!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар