Супа от агнешка главичка и пресен лук

27/04/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене130 мин.
Общо160 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо629
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • агнешка главичка - 1 бр.
  • спанак - 500 г
  • пресен лук - 1/2 връзка
  • пресен чесън - 1/2 връзка
  • магданоз - 1/2 връзка
  • яйца - 1 бр.
  • кисело мляко - 1/2 ч.ч.
  • масло - 20 г краве
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете приготвената агнешка главичка, извадете я и в бульона пуснете дребно нарязаните спанак, лук и чесън.

Обраното от кожата месо и обеления и нарязан агнешки език върнете в бульона, посолете и варете 5-6 мин.

След това прибавете маслото, свалете готовата агнешка супа от огъня, застройте я с яйцето и киселото мляко и я поднесете, поръсена с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар