Супа от агнешка главичка и пресен лук

27/04/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене130 мин.
Общо160 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 447
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • агнешка главичка - 1 бр.
  • спанак - 500 г
  • пресен лук - 1/2 връзка
  • пресен чесън - 1/2 връзка
  • магданоз - 1/2 връзка
  • яйца - 1 бр.
  • кисело мляко - 1/2 ч.ч.
  • масло - 20 г краве
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете приготвената агнешка главичка, извадете я и в бульона пуснете дребно нарязаните спанак, лук и чесън.

Обраното от кожата месо и обеления и нарязан агнешки език върнете в бульона, посолете и варете 5-6 мин.

След това прибавете маслото, свалете готовата агнешка супа от огъня, застройте я с яйцето и киселото мляко и я поднесете, поръсена с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Голяма емайлирана тенджера с декор - 9 литра
35.99 лв.
30.50 лв.
Виж ››

Може да посочим само основателни причини, поради които тази емайлирана тенджера да се превърне във вашата нова емайлирана тенджера. Голяма вместимост, удобна да пренасяне, поддържане и употреба. Тенджерата се предлага в нежен дизайн, с който готвенето носи още по-голяма наслада.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар