Разядка с патладжан и чесън

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
692
2k
5k
365
4
20/04/2019
"Един въпрос ни мъчи, защо на разядките не казват разпийки, по-точно щеше да е"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 524
  • Преглеждания за месеца640
  • Преглеждания за седмицата158
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме патладжана във фурната, като преди това го надупчваме с вилица. Изпичаме, обелваме и го оставяме да се отцеди.

През това време си обелваме чесъна и го прекарваме през пресата.

Накисваме и отцеждаме хляба.

В съд поставяме патладжан, който с помощта на вилица смачкваме или прекарваме в блендер.

Към него добавяме останалите съставки, без смлените орехи, и разбъркваме много добре.

Поставяме в чиния, като отгоре поръсваме с орехи.

При консумация разядката се разбърква, за да могат смлените орехи да се смесят с останалите съставки.

Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска за сервиране - кръг с дръжка и слюда
19.50 лв.
Виж ››

Вкусни ястия заслужава отлична презентация. Може да приготвите лесно и двете с кръглата бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна, практична, качествена. Бамбуковата дъска има слюда в единия край. Тя е лека и не абсорбира миризмите от различни продукти, което я прави перфектната дъска за презентация и рязане.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар