Разядка с патладжан и чесън

20/04/2019
"Един въпрос ни мъчи, защо на разядките не казват разпийки, по-точно щеше да е"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 841
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме патладжана във фурната, като преди това го надупчваме с вилица. Изпичаме, обелваме и го оставяме да се отцеди.

През това време си обелваме чесъна и го прекарваме през пресата.

Накисваме и отцеждаме хляба.

В съд поставяме патладжан, който с помощта на вилица смачкваме или прекарваме в блендер.

Към него добавяме останалите съставки, без смлените орехи, и разбъркваме много добре.

Поставяме в чиния, като отгоре поръсваме с орехи.

При консумация разядката се разбърква, за да могат смлените орехи да се смесят с останалите съставки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар