Агнешка курбан чорба

16/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
110 мин.
Порции
12

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте приготвеното агнешко месо, нарежете го на парчета, посолете го и го сложете да се свари, като отстранявате пяната с решетъчна лъжица.

Изпържете ситно нарязания лук в олиото, прибавете доматеното пюре и червения пипер, разбъркайте и разредете с малко бульон.

Сипете запръжката в чорбата, добавете нарязаните на кубчета картофи, паприкаш, накълцаните чушлета и ориза.

Накрая във врящата агнешка чорба налейте разбитите яйца и бъркайте, за да се сварят на конци, и поръсете със ситно нарязания джоджен.

Вкусна и питателна курбан чорба - опитайте!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: