Млечна супа от карфиол и бекон

13/04/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо34
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във врящия бульон от сварен карфиол прибавете сметаната, предварително разбита с брашното, оставете да заври отново и свалете от огъня.

Застройте супата с яйцето, подправете я на вкус с кърито, индийското орехче и солта, добавете малко масло, сварените парченца карфиол, нарязания на дребни кубчета бекон и я поръсете със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар