Дробчета Франсе

Янка Горанова
Янка Горанова
Новак
27/04/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо124
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се изпържват в мазнината – олиото и маслото.

Прави се канапе от зелената салата в основна чиния, отгоре сипваме дробчетата.

Сметаната кипваме с кориандъра и магданоза и с този сос заливаме дробчетата.

Поднасяме с две лимонови резенчета отстрани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар