Обикновен пилаф

21/05/2019
"Лесно ще направите първия си пилаф по тази изпитана рецепта и да не забравите после да се похвалите"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 482
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • ориз - 1. 5 ч.ч.
  • вода - 3 ч.ч. гореща
  • сол - на вкус
  • мазнина - 4 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варете в подсолената гореща вода ориза, докато тя се изпари, след което го задушете в сгорещеното олио и го поднесете с подходящ сос.

Приготвеният пилаф е подходящо канапе за кебап или мини кюфтенца.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар