Пиле яхния

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
30774102
Пиле яхния
26/04/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3-4
"Време е за едно пиле облизанка, което всеки път ни кара да се облизваме, още преди да го публикуваме"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се изчиства, измива и се нарязва на парчета. Пържи се в маслото.

Към изпърженото месо се слагат нарязаният лук на филии и сол. Когато се изпържи лукът, месото се наръсва с брашното.

Изпържи ли се и брашното, прибавя се червен пипер, долива се вода и ястието се вари. Подправя се с нарязан джоджен и магданоз.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: