Манастирска зелена салата

МарияМария
Новак
301
21
8
25/04/2013
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 823
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Марулите се измиват, почистват и се нарязват на дребно. Лукът и чесънът се почистват, измиват и нарязват на ситно.

Доматите се нарязват на дребно. Нарязаните зеленчуци се смесват с марулята, добавят се ситно нарязания магданоз и копър.

След разбъркване сместа се разпределя в 4 чинийки и се подправя с лимоновия сок, солта и меда. Полива се със зехтина и се украсява с маслинките.

Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
13.00 лв.
Виж ››

Филътът FFP2 осигурява минимум 94% филтрация и защита като драстично намалява риска от разпространението на вируси и бактериални инфекции по въздушно-капков път.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар