Тас кебап по тракийски

МарияМария
Новак
301
5
4
25/04/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 123
  • Преглеждания за месеца125
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се запържва в мазнината, заедно със ситно нарязания лук. Когато лукът поомекне се прибавят последователно и при постоянно разбъркване доматеното пюре, брашното и червения пипер.

Ястието се залива с бульон или с гореща вода, посолява се и се овкусява с бахара и черния пипер. Добавя се виното.

Оставя се да ври на умерен огън, докато остане почти без мазнина. Сервира се поръсено със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ТЕО
ТЕО
02.12.2013 16:47
яденето трябва да остане на мазнина, а не без мазнина. Тогава е страхотно
1
0