Печено свинско като дивеч

12/06/2019
"Свинята не е дивеч, но опитвали ли сте свинско като дивеч - веднага ви се приисква да си сипете допълнително"
Приготвяне40 мин.
Готвене110 мин.
Общо150 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо420
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на тавичка изсипете нарязаните лук и корени, парченца сланина, дафиновия лист и зърната черен пипер.

Сложете измитото, набодено с дребни късчета сланина и посолено месо, залейте с вода и печете в умерена фурна.

След като месото е напълно готово, го извадете в блюдо и го нарежете на филии.

Добавете към соса от печенето разбитото с малко студена вода брашно и киселото мляко, леко го сварете, пасирайте и залейте филийките свинско бонфиле.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар