Печено свинско като дивеч

12/06/2019
"Свинята не е дивеч, но опитвали ли сте свинско като дивеч - веднага ви се приисква да си сипете допълнително "
Приготвяне40 мин.
Готвене110 мин.
Общо150 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо246
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На дъното на тавичка изсипете нарязаните лук и корени, парченца сланина, дафиновия лист и зърната черен пипер.

Сложете измитото, набодено с дребни късчета сланина и посолено месо, залейте с вода и печете в умерена фурна.

След като месото е напълно готово, го извадете в блюдо и го нарежете на филии.

Добавете към соса от печенето разбитото с малко студена вода брашно и киселото мляко, леко го сварете, пасирайте и залейте филийките свинско бонфиле.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-23%
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
23.10 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар