Агнешко с лапад по индийски

11/06/2019
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо120 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязания лук запържете в маслото, прибавете агнешкото месо и малко вода и задушавайте около час.

Добавете ситно нарязания лапад, киселото мляко, горчицата, куркумата, кориандъра, джинджифила, лютия червен пипер, мащерката и солта, разбъркайте и задушавайте ястието под капак около 15 мин., докато остане без вода.

Сервирайте порциите с гарнитура от варен ориз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар