Варено-печени агнешки пържоли

12/06/2019
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене120 мин.
  • Общо160 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 кг плешка
  • лук - 1 глава, кромид
  • моркови - 1 бр.
  • целина - 1 резен
  • масло - 50 г краве
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешката плешка заедно с едро нарязания лук, морков и целина.

Извадете месото, нарежете го на пържоли и го притиснете за известно време с тежест, за да се получат гладки стекове.

Поръсете агнешките пържоли със сол и черен пипер, потопете ги в разтопено масло, изпечете ги на фурна или скара.

И ги сервирайте с песто или сос по избор. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар