Пържоли пане

04/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8

Необходими Продукти

  • пържоли - 1 кг пилешки гърди
  • кашкавал - 150 г
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 3 с.л.
  • галета - 3 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • масло - 50 г
  • олио - 1 к.ч.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостените и начукани пилешки пържоли оваляйте последователно в настъргания кашкавал, брашното, смес от яйце, черен пипер, малко зехтин и сол и накрая в галетата и ги изпържете в горещото олио.

Когато ги сервирате, върху всички панирани пържоли сложете парченце масло и гарнирайте според вкуса си.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: