Суфле от треска

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
30795326
Суфле от треска1 / 2
23/04/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистеното от кости филе от треска се сварява и се охлажда. Смила се 2 пъти. В тиган запържете брашното, докато добие леко кафяв цвят и, разреждайки с млякото, пригответе бял сос. Охлажда се и той, овкусява се със сол и се смесва с пюрето от треска.

Добавят се жълтъците от яйцата, олиото и добре се разбърква. Най-накрая сместа се разбърква с белтъците, разбити на гъста пяна.

Лист фолио се намазва с малко олио и се слага в кошницата на съда за готвене на пара. Рибната смес се разпределя внимателно отгоре и и се покрива с фолио. Сварете суфлето от треска до готовност.

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: