Фермерска закуска

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
04/02/2010
"И фермерите ще ви кажат, че здравословната, богата и вкусна закуска е най-важното ядене за деня, за да имате сили да работите "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 141
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варите картофите 30 минути. Белите ги под студена вода и оставяте да истинат. Нарязвате ги.

В голям тиган запържвате бекона, нарязан на кубчета до прозрачност, добавяте нарязаните картофи. Пържите докато леко покафенеят.

Междувремено смесвате яйцата с млякото и солта. Разбърквате с шунката нарязана на кубчетата, нарязвате доматите на тънки парчета, ситно нарязания праз, грахта и ги прибавяте към яйчената смеска. Заливате с получената смеска картофите в тигана.

Поръсете със ситно нарязаният чесън.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 6
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
никнай
никнай
29.01.2016 03:13
По начина по който е представена рецептата е някакъв безслислен бъркоч - в тоз случай важи максимата "малкото е повече". С малко повече фантазия може да мине на омлет (ако не се бърка) или за бъркани яйца с месо и заленчуци.
И в никакъв случай неможе времето да ти е 30 минути при полижение че само картофите ги вариш толкова а после трябва да ги белиш и режеш.Да неговорим че имаш още губене на време с рязането на бекона, шунката и белене и рязане на доматите и всичко това трябва да се запържи което също е време. Дори и да имаш 6 ръце немошеш всичко да е готово за 30 минути ...
1
1