Варено мариновано свинско филе

11/06/2019
"С интензивен вкус и нежен аромат това филе е създадено да впечатлява "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо370
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предишната вечер смесете водата, бялото вино, коняка, олиото, едро нарязаните моркови, лук, чесън и магданоз, дафиновия лист, мащерката и зърната черен пипер и залейте с така приготвената марината цялото парче свинско месо.

На следващия ден отцедете и подсушете месото, изпържете го в маслото, залейте го с прецедената марината и го оставете на слаб огън да се вари захлупено около 75 мин.

Нарежете изстиналото сварено месо на филийки, наредете ги в плато и сервирайте, като го полеете със соса от сметана.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар