Рагу с моркови

Рагу с моркови
03/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви20 мин.
Общо30 мин.
Порции1

Необходими Продукти

  • свинско месо - 300 г
  • моркови - 1 кг
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • сметана - 6 с.л. или цедено кисело мляко
  • бульон - 2 ч.ч.
  • олио - 4 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете в олиото нарязаното на парченца месо, като накрая добавете счукания чесън.

Сложете нарязаните на по-дебели парчета моркови, налейте бульона и оставете ястието да се задушава.

Малко преди да го свалите от огъня, добавете сметаната, черния пипер и солта.

Поднесете приготвеното рагу с варен ориз и салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: