Лесен орехов сладкиш с глазура

03/04/2019
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо166
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте размекнатото масло със захарта, прибавете белтъците (4 бр.), предварително разбити на сняг, смлените орехи и брашното.

Изсипете сместа за сладкиша в намазнена и набрашнена тава и изпечете в умерена фурна до бледорозово.

Намажете горещия орехов сладкиш с останалите белтъци, разбити със захарта и ванилиите, и след като престои 12 часа, го нарежете. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар