Индийски ябълков сладкиш

Ева
Ева
Новак
19/04/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 587
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се измиват и се нарязват на малки кубчета. Семките се изчистват.

В подходящ съд се поставят маслото и подправките /червен пипер, кимион и анасон/ и се запичат леко.

Веднага след това се поставят нарязаните ябълки и се заливат с половин чаша вода, за да не загорят.

Захлупени се оставят да врят до омекване, прибавят се канелата и ванилията, накрая захарта.

Десертът се сервира топъл, но може да се поднесе и студен.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар