Сочен сладкиш с глазура

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
03/04/2019
"Ако ви обича, ще остави по-голямото парче сочен сладкиш за вас "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 631
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте олиото със захарта, прибавете киселото мляко, содата, какаото, брашното и бакпулвера и изпечете сместа в умерена фурна до суха клечка.

Сиропирайте изстиналия блат с топъл захарен сироп, който сте приготвили от захарта и водата.

Разбийте размекнатото масло с жълтъка и пудрата захар и прибавете постепенно млякото и сметаната.

Намажете с глазурата готовия сиропиран сладкиш и го поръсете със смлените орехи и настъргания шоколад.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар