Сочен сладкиш с глазура

03/04/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
"Ако ви обича, ще остави по-голямото парче сочен сладкиш за вас "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 491
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте олиото със захарта, прибавете киселото мляко, содата, какаото, брашното и бакпулвера и изпечете сместа в умерена фурна до суха клечка.

Сиропирайте изстиналия блат с топъл захарен сироп, който сте приготвили от захарта и водата.

Разбийте размекнатото масло с жълтъка и пудрата захар и прибавете постепенно млякото и сметаната.

Намажете с глазурата готовия сиропиран сладкиш и го поръсете със смлените орехи и настъргания шоколад. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар