Пържена панирана сулка

28/03/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваЕксперт421121706
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо100
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата и я нарязваме на парчета. Правим марината за риба от подправките, нарязваме лука на ситно, изстискваме сока от лимона, няколко капки зехтин и бялото вино.

Подреждаме рибата в марината и оставяме да престои поне 4-5 часа. След това всяко парче потапяме първо в разбито яйце и след това в царевично брашно.

Поставяме тиган на котлона с олио, за да се загрее и след това поставяме рибата. Пържим нашата бяла риба до готовност.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар