Бански суджук

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
304
63
25
Бански суджук
26/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и карантията се нарязват и смилат. Поръсват се с подправките и се омесва кайма. Тя се разстила на тънък пласт и се оставя на хладно за 12 часа.

С полученото се пълнят здрави свински черва, които преди това са били измити и изкиснати с подкислена вода.

Напълнените черва се връзват с канап и се очакват на сухо и проветриво място. Когато е още суров, суджукът се пече на скара или фурна. Поднася се с червено вино.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: