Напукани сладки с кафява захар

Йозлям КадироваЙозлям КадироваКопирайтър23737612
27/03/2019
"Толкова вкусни и сладки, та чак са се напукали - почерпете се, не се стеснявайте"
Приготвяне60 мин.
Готвене15 мин.
Общо75 мин.
Порции50
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо585
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започнете с разбиването на маслото със захарта, докато се получи лек маслен крем.

Добавете едно по едно яйцата и течния шоколад.

Начупете шоколада на много малки парченца и ги добавете.

Смесете в купа всички сухи съставки и ги пресейте.

Добавете ги при течните съставки и месете, докато се получи меко тесто.

Охладете за минимум 1 час.

С помощта на лъжица оформете топчета с големината на орех, които оваляйте в пудрата захар, за да се вижда ясно пукнатините по сладките.

Изпечете на 180 градуса за 15 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар