Печен паниран кашкавал в кори за баница

20/03/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815822277
"Слагаме край на пърженето е край на разтечения кашкавал - лесно е с тази изпитана рецепта "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 317
  • Преглеждания за месеца749
  • Преглеждания за седмицата29
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме кашкавала на еднакви парчета.

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кори за баница.

В купичка си счукваме яйцата и потапяме парчетата.

Вземаме тавичка, която омасляваме и подреждаме парчетата.

Ако е останало от яйчената смес, ги поливаме с нея.

Поръсваме всяко едно кашкавалено парче с шарената сол.

Поставяме във фурната и печем до готовност нашия паниран кашкавал.

Сервираме с подходяща лека салата.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Зорница Михова
Пробвах я рецептата.Стана много сполучлива и вкусна.Всички в къщи много я харесаха.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв