Печен паниран кашкавал в кори за баница

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
725
3k
5k
441
4
20/03/2019
"Слагаме край на пърженето е край на разтечения кашкавал - лесно е с тази изпитана рецепта"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо99 625
  • Преглеждания за месеца156
  • Преглеждания за седмицата156
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме кашкавала на еднакви парчета.

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кори за баница.

В купичка си счукваме яйцата и потапяме парчетата.

Вземаме тавичка, която омасляваме и подреждаме парчетата.

Ако е останало от яйчената смес, ги поливаме с нея.

Поръсваме всяко едно кашкавалено парче с шарената сол.

Поставяме във фурната и печем до готовност нашия паниран кашкавал.

Сервираме с подходяща лека салата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зорница Михова
Пробвах я рецептата.Стана много сполучлива и вкусна.Всички в къщи много я харесаха.
2
0