Печен паниран кашкавал в кори за баница

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
669
2k
5k
360
3
20/03/2019
"Слагаме край на пърженето е край на разтечения кашкавал - лесно е с тази изпитана рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо88 697
  • Преглеждания за месеца186
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме кашкавала на еднакви парчета.

Увиваме хубаво всяко едно парче кашкавал в кори за баница.

В купичка си счукваме яйцата и потапяме парчетата.

Вземаме тавичка, която омасляваме и подреждаме парчетата.

Ако е останало от яйчената смес, ги поливаме с нея.

Поръсваме всяко едно кашкавалено парче с шарената сол.

Поставяме във фурната и печем до готовност нашия паниран кашкавал.

Сервираме с подходяща лека салата.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зорница Михова
Пробвах я рецептата.Стана много сполучлива и вкусна.Всички в къщи много я харесаха.
2
0