Картофена салата с червено цвекло

МарияМария
Новак
301
5
4
15/04/2013
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 338
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварените и добре охладени картофи обелете и нарежете на парченца.

Добавете към тях настърганото на ренде обелено червено цвекло и накълцания зелен лук.

Овкусете всичко със сол, черен пипер, магданоза, оцет и най-накрая със зехтин и оцет.

Объркайте леко и я поднесете след като престои за кратко.

Да ви е сладко и дано идеята ви допадне!

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар