ezine.bg»Рецепти»Хляб и питки»Пълнозърнест Хляб»Нисковъглехидратен хляб с риган

Нисковъглехидратен хляб с риган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k9623475
Нисковъглехидратен хляб с риган
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
20/03/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции10
"Ако спазвате диета или просто искате да намалите въгрехидратите тази рецепта е точно за вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата с малко сол. Добавя се оризово брашно, след него брашното от ленено семе, риган и бакпулвер.

С вилица се разбърква добре и сипваме в правоъгълна тавичка (с размер 20х11 см). Отгоре се поръсва със семена.

Печем нашия диетичен хляб в загрята фурна на 180 градуса 20-30 минути, докато клечка, забита в тестото, не излезе суха.

Изважда се, охлажда се върху решетка, нарязва се, И хапваме с прясно сиренце, поръсено със зехтин и щипка червен пипер. Вкусотия!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: