Родопски желиран десерт

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
18/03/2019
"Изискан и същевременно толкова нашенски - няма как да не опитате този десерт "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо474
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В разбитото кисело мляко добавете желатина, който предварително сте накиснали в 150 мл хладка вода и бъркайте още няколко минути с тел.

Добавете смлените орехи и мармалада и разбъркайте отново.

Разпределете сместа в купички или чаши и ги сложете в хладилник, докато поднесете готовия желиран крем или вариант на родопска панакота.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар