Бисквитена торта с пудинг и сметана

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10479612
18/03/2019
"Вие бисквитените торти ги оставете на нас, не, сериозно, долу лапите от нашата торта, ако искате да я опитате, пригответе си я сами по тази рецепта"
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 265
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе пудинга според указанието върху опаковката.

В моя случай разтворете двете пакетчета в 200 мл прясно мляко и ги изсипете в предварително подсладено врящо мляко на тънка струйка.

Оставете да поизстине, след което добавете и разбийте течната сметана с миксер за няколко минути.

Вземете форма за торта с отварящо се дъно и започнете реденето на тортата - ред крем, ред бисквити, като според мен е без особено значение с кое ще започнете, но при първи пласт крем ще ви е по-лесно да редите бисквитите.

Приберете във фризер за 1 час, след което го преместете в хладилник.

След стягането на десерта във фризера е моментът и за приготвяне на украса за торта.

Разтопете шоколад на водна баня с малко масло или прясно мляко и залейте тортата.

С остатъка от крема аз доукрасих, като вие можете да използвате сметана, бонбони или каквото друго пожелаете.

Съхранявайте в хладилник.

Бележка: Използвах форма с диаметър 22 см.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар