Лесни свински ребърца

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
448
375
06/10/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 890
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се овкусяват, нареждат се в тавичка, прибавя се едро нарязания лук и се заливат с разбърканите заедно соев сос, кетчуп и червеното вино.

Тавичката се завива с фолио и се пекат около 30-40 минути. След това се запичат малко без фолио.

Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см-24%
Качество без компромис:
Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см
134.00 лв.
102.00 лв.
Виж ››

Удобна за приготвяне на вкусни гриловани зеленчуци и месо грил тава, която всяко домакинство заслужава. Оребрена, с удобни дръжки.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар