Яйчена салата с пушена скумрия

АнабелАнабел
Копирайтър
349
3
49
09/03/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо146
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пушената скумрия се почиства от кости и от кожата. Нарязва се на средно големи парчета и поставя на дъното на купа.

Картофите се сваряват в подсолена вода, обелват се, нарязват се на парчета и се поставят в купата с рибата. Зеленият лук се измива и нарязва на дребно.

Салатата се овкусява със сол, зехтин и оцет. Внимателно се разбърква, за да не стане на каша и се разпределя в порционните чинии.

Отгоре върху всяка рибна салата се настъргват варени яйца и се декорират с черни маслини.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар