Яйчена салата с пушена скумрия

09/03/2019
Анабел
отАнабелКопирайтър241225
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо84
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пушената скумрия се почиства от кости и от кожата. Нарязва се на средно големи парчета и поставя на дъното на купа.

Картофите се сваряват в подсолена вода, обелват се, нарязват се на парчета и се поставят в купата с рибата. Зеленият лук се измива и нарязва на дребно.

Салатата се овкусява със сол, зехтин и оцет. Внимателно се разбърква, за да не стане на каша и се разпределя в порционните чинии.

Отгоре върху всяка рибна салата се настъргват варени яйца и се декорират с черни маслини.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар