Пържени гъби с бяло вино и соев сос

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
691
2k
5k
364
4
03/03/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 052
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме добре гъбите.

Ако са дребни, нарязваме на четвъртинки, а когато са по едрички - на по-ситно.

Поставяме тигана на котлона и прибавяме маслото, като оставяме да се разтопи.

Прибавяме нарязаните гъби и оставете да се пържат, като от време на време разбъркваме.

След 5 минути добавяме соевия сос, виното, подправяме с пикантината и чесън на прах и пържим до готовност.

Поръсваме с магданоза и поднасяме гъбите в масло.

Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
Похапвай си вкусно с:
Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
1.00 лв.
Виж ››

Много удобни за хапване мини бамбукови вилички, които ще ви спестят безкрайното миене след поредното домашно парти. Качествени, симпатични и много практични - бамбукови вилички за забождане на вашите специални ордьоври, просто трябва да ги имате.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар