Телешко филе с кускус и млечен сос

08/03/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо60
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В половината от маслото и 2 чаши вода задушете едро нарязания лук с нарязаното на пържолки (по около 40 г) месо, моркова и джоджена.

В 600 мл подсолена вода сварете кускус и без да го изцеждате, го запържете в останалото масло, добавете сиренето и разбъркайте.

Във врящия бульон прибавете разбитото кисело мляко, брашното и счукания чесън и бъркайте, докато леко се сгъсти.

Поднесете парченцата месо с лука, гарнирайте с кускус и залейте с млечния сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар