Задушен зелен фасул с картофи

Maria KostoffMaria Kostoff
Новак
301
33
20
04/04/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 054
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете нарязаните картофи и тиквата в тенджера с дебело дъно, сипете бульона, добавете дафиновия лист. Кипнете и варете на тих огън около 5 минути.

Добавете зеления фасул и варете на тих огън още 5-7 минути докато зеленчуците омекнат.

Отцедете и разбъркайте с маслото. Настържете индийско орехче отгоре и поднесете веднага.

Мултифункционално ренде с 5 приставки-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
22.32 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар