Задушен зелен фасул с картофи

МарияМария
Новак
301
5
4
04/04/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 970
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете нарязаните картофи и тиквата в тенджера с дебело дъно, сипете бульона, добавете дафиновия лист. Кипнете и варете на тих огън около 5 минути.

Добавете зеления фасул и варете на тих огън още 5-7 минути докато зеленчуците омекнат.

Отцедете и разбъркайте с маслото. Настържете индийско орехче отгоре и поднесете веднага.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар