Лаврак на фурна с картофи

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10478602
09/03/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо265
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте рибките и оставете да се изцедят. Осолете ги отвън и отвътре.

Нарежете картофите на тънки шайби (като чипс), намажете подходяща тава с олио, зехтин или масло и наредете нарязаните картофи (като е препоръчително да сте ги овкусили предварително).

Сипете малко зехтин върху картофите и поставете рибките.

Върху тях наредете лимони, наситнения чесън и чушките. По желание могат да се добавят и други плодове и зеленчуци.

Изпечете лаврака на 200 градуса за около 30 минути.

Готовият печен лаврак поднесете приготвената гарнитура за риба от печени зеленчуци.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар