Пълнени чушки със сирене по габровски

Емилия ЯнкуловаЕмилия ЯнкуловаНовак
25/02/2019
"В габрово да отидеш, пълнени чушки да опиташ - веднага ще забравиш за всички поговорки "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо59 901
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте добре до еднородна смес настърганото сирене, яйцето, средата на филийката, накисната във вода и изстискана добре, ситно накълцания домат, 1 с.л. олио, содата, разтворена в киселото мляко, и ситно нарязания магданоз.

С тази плънка напълнете суровите или за по-вкусно – печени чушки, наредете ги в тавичка, намазана с останалото олио, и ги изпечете във фурната.

Получават много вкусни пълнени чушки!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
11.08.2019 21:48
Много вкусни стават така чушките. Отдавна ги правя по този начин, но преди да ги опека, настъргвам 2-3 домата, чуквам 3 яйца, разбивам, поливам и тогава ги пека.
3
0