ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Агнешки ребра със сос

Агнешки ребра със сос

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k425
Агнешки ребра със сос
25/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвените агнешки ребърца се нарязват на едри парчета и се изпържват в сгорещената мазнина. Изваждат се и се посоляват.

В същата мазнина се запържват брашното и доматеното пюре. Добавят се подправките и оцетът.

Чесънът се нарязва на едро и също се слага в соса.

Добавят се гореща вода и запържените ребърца. Всичко се оставя да къкри на тих огън.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: