Татарска запеканка

10/03/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо818
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязания лук с каймата и маслото и добавете предварително сварените в малко посолена вода и нарязани на парченца гъби.

Прибавете половината настърган кашкавал, чубрицата, черния пипер, наситнения магданоз и накрая сипете обеления и настърган домат.

Разбъркайте всичко много добре, изсипете в тавичка и печете в умерена фурна.

Когато ястието е почти готово, го залейте със смес от разбитите яйца и останалия кашкавал и отново запечете, докато се зачерви.

Поднесете запеканката с печени чушки с чеснов сос и чаша червено вино.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар