Кебап от праз със свински бут

19/02/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо350
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - 300 г от бут
  • праз лук - 2 кг
  • сирене - 100 г
  • масло - 40 г краве
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото в тенджера и прибавете изчистения, измит и нарязан на парчета праз.

Сипете малко вряла вода, посолете, поръсете с черен пипер, захлупете тенджерата и оставете около 40 мин. да се задушава.

Добавете нарязаното на малки кубчета месо от свински бут и оставете да къкри 5 мин.

Сервирайте топлия кебап със сезонна салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар