Пиле пане на фурна

19/02/2019
"Всички у дома питат за пиле пане на фурна - и го приготвяме веднага "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо773
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилето на порции, посолете и оваляйте всяко парче последователно в брашно, разбито с малко черен пипер яйце и накрая в галета, и корнфлейкс.

Наредете порциите в йенска тенджера, залейте ги с врялото олио, захлупете плътно и печете около 35 мин. приготвеното панирано пиле.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар