Желирана оризова торта с кренвирши и орехи

11/03/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо77
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като сварите ориза в 3 ч.ч. подсолена вряща вода, изсипете водата и добавете маслото.

Преди да свалите от огъня, прибавете накиснатия за 15 мин. в малко хладка вода желатин и бъркайте, докато се разтопи.

Дръпнете от огъня и след 10-ина минути добавете нарязаните на парченца кренвирши и счуканите ядки.

Разбъркайте добре сместа, изсипете я в кексове форма и поставете в хладилника за няколко часа.

Нарежете готовата солена торта на парчета и поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар