Гювече с месо, гъби и кашкавал

20/02/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
"Има ли гладни или може да си изядем сами всички уханни гювечета с месо, гъби и кашкавал "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 447
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В гювече сложете нарязаните на парчета гъби, лук и домати и върху тях наредете нарязаното на дълго и запечено в маслото телешко бонфиле.

Поръсете с настъргания кашкавал, чукнете яйце и печете на силна фурна. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар