Свинско със зеленчуци

12/02/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815822096
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо409
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на едри парчета. Лукът режем на ситно и запържваме в малко олио. Когато се запържи хубаво, добавяме месото и също се пържи, докато се зачерви.

Обелваме домат и го настъргваме, белим и картофите и тях нарязваме, фасула почистваме и при необходимост режем на две.

Добавяме ги към месото, както граха и скилидките чесън. Всичко се запържва добре, след което овкусяваме с лъжица червен и черен пипер.

Доливаме вода и така оставяме ястието на слаб огън да се задушава около 50-60 минути, като от време на време го разбъркваме.

Поднасяме топло.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар