Бързи гювечета

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
11/11/2007
"Гювечето е много бърз вариант за приготвяне на вечеря, особено след дълъг и изтощителен работен ден, а също така е и добър вариант да употребите излишни продукти в хладилника. Ето ви един прекрасен вариант"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо151 855
  • Преглеждания за месеца2864
  • Преглеждания за седмицата892
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Редим във всяко гювече натрошено сирене, кренвирша и наденицата, нарязани на кубчета или кръгчета, доматен сок и отгоре чукваме 1 яйце.

Върху него настъргваме кашкавал.

Поливаме с лъжицата малко олио. Така приготвените гювечета печем до порозовяване и сервираме топли.

Керамична касерола с дръжки 16см-23%
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
6.00 лв.
4.62 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 12
4 6
3 3
2 4
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
К К
К К
15.05.2016 01:57
Много добре се е получило!
1
1
никнай
никнай
26.02.2016 20:28
Гювечето е съдината в която се приготвя ястиято което както и пицата е от няколко основни продукта и останалото е фантазия.

Всеки според вкусът си но хайде не се престаравайте с коментари от рода на "прекрасна рецепта", "мого вкусна манджа" и подобни. На тая рецепта едно "добре е" или "става" е достатъчно.

Задавам въпрос -Боби, наденицата е колбас а кренвирша какво е?
2
5
blaga
blaga
29.01.2016 17:27
Прекрасни рецепти и често ги правя .
1
5