Задушено агнешко със зелен лук

09/03/2019
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо120 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо503
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете в тенджера измитото и нарязано на късове агнешко месо заедно с нарязаните лук, чесън, магданоз и джоджен, червения пипер, олиото и една чаша вода.

Поръсете с брашното, посолете и задушавайте ястието на тих огън, докато месото напълно омекне. Поднесете готовото задушено агнешко с лъжица кисело мляко. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар