Зеленчуков бульон за рибени, мидени и рачени супи

13/03/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо41
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд с вода и оцет в съотношение 3:1 добавете главите лук, набодени с по 3 карамфилчета, скилидките чесън, моркова, зърната черен пипер, копъра, солта, магданоза и рибата, мидите или раците и варете 10-ина мин.

В прецедения рибен бульон върнете морските дарове и продължете да готвите супата според рецептата, която сте избрали.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар