Картофена салата с агнешко

14/03/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак322
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене120 мин.
  • Общо150 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се марината за агнешко месо от виното, нарязаният на ситно лук, счукания чесън, мащерката, соевия сос и щипка сол. Месото се измива, нарязва на тънки ленти и се накисва в нея за няколко часа.

След това маринатата се прецежда и се кипва на силен огън. Агнешкото месо се задушава в нея. Прибавят се обелените и нарязани на едро картофи и гъби. Варят се до омекване. Разбъркваме всичко с майонеза.

Картофената салата се поднася студено или топло, поръсено с кашкавал и ситно нарязан пресен магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар