Пържоли с лук на тиган

30/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо330
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 2 бр. бонфиле
  • лук - 2 глави, кромид
  • масло - 100 г краве
  • горчица - 2 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган на силен огън сгорещете маслото, сложете пържолите и ги пържете 2 мин.

Около тях сипете ситно нарязания лук, като го разбъркате с мазнината, която са пуснали пържолите.

Обърнете готовите свински пържоли и ги пържете още 2 мин.

Поръсете ги със солта и черния пипер и ги поднесете с изпържения лук и горчицата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар